Mine behandlinger

Få Massage i Korsør

Fysiurgisk Massage Korsør

Hos Anas tilbydes fysiurgisk massage i Korsør, som er en dybdegående massage, hvor der bruges forskellige massageteknikker til at gennemarbejde kroppens muskler, sener, led, bindevæv m.m. En overbelastning kan f.eks. være forårsaget af pludselige traumer, statisk, ensformigt arbejde foran en computer, forkerte/tunge løft, idrætsskader osv.

Undersøgelser har vist, at fysiurgisk massage er den mest effektive behandling ved hovedpine udløst muskulært – det vil sige dét, der normalt kendes som spændingshovedpine.

Fysiurgisk massage kan bl.a. afhjælpe:

 • Spændingshovedpine
 • Ryg-, skulder-, nakke- og knæsmerter
 • Sportskader
 • Musearm
 • Muskelspændinger
 • Træthed
 • Spændte, stive og ømme muskler
 • Overbelastningsskader
 • Graviditetsgener
 • Tennis- og golfalbue

Jeg er RAB-godkendt behandler.

Massør Korsør

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk resultat – Professionelle massøser – Luksuriøs oplevelse

Jeg har fået min første massage hos Ana, selvom det gjorde mega nas, var det det hele værd. Jeg vidste hvad jeg gik ind til, da jeg ikk har fået massage i laaaang tid. Ana var imødekommende, sød og meget venlig og super god til massage. Jeg vil klart anbefale hende. Jeg har allerede bestilt min næste tid.

– Mona LA

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg vil gerne sige en stor TAK til Ana !
Jeg er glad for jeg fandt en vidunderlig massør med professionel erfaring og god anatomisk viden. Ana kender og elsker sit job godt!
Hun er smilende, positiv og arbejder i harmoni med patienten. Først og fremmest fik jeg meget bedre med mine tre år gamle skuldersmerter pga. kronisk artrose. Bevægelsesområdet steg. Dagssmerter er væk. Derudover er min krop opstrammet og ser meget bedre ud.
Kan godt anbefales!👍👍👍👍👍

– Tatjana Rogozinska

Tjek vores fine anmeldelser

Anmeldelser

Gravidmassage Korsør

En gravidmassage er skræddersyet til den gravides behov og tilpasset den aktuelle graviditetsperiode. Massagen udføres med blide og sikre teknikker, der tager hensyn til den gravides krop og barnet i maven. En massage, som både kan være forebyggende, men også afhjælpe og lindre almindelige graviditetsgener.

Fokusområde er massage af ben, fødder, baller, lænd, hofte område og mave. Jeg har ekstra fokus på de områder, hvor det på grund af graviditeten er naturligt at have fokus.

Gravidmassage kan hjælpe den gravid med almindelige graviditetsgener som træthed, smerter omkring bækken og lænd, væske i ben og hænder, iskias-smerter m.m.

Jeg har mange års erfaring inden for gravidmassage og kan tilbyde en tryg og professionel behandling, hvor du kan føle dig i trygge hænder. Jeg sørger for at skabe en afslappende atmosfære, hvor du kan nyde den ro og forkælelse, som en gravidmassage kan give.

For at opnå de bedste resultater anbefales det at få en gravidmassage regelmæssigt i løbet af graviditeten. Oplev de mange fordele ved en gravidmassage.

Bestil din gravidmassage i dag og oplev de mange fordele ved at forkæle dig selv og dit barn. Ring nu og book din tid.

Helkropsmassage Korsør

En helkropsmassage udgør en fysiurgisk massage på hele din krop – fra top til tå. Massagen giver øget vævspermeabilitet (gennemtrængelighed), og man bliver dejlig træt og oplever en afslappethed efterfølgende. 

Ved den dybe, specifikke fysiurgiske massage opnås en lokal trykforøgelse, hvilket åbner porerne i cellevæggene.

Den øgede vævspermeabilitet fremmer udskillelsen af affaldsstoffer, bl.a. mælkesyre og tilførslen af vigtige næringsstoffer og ilt.

Dette er nødvendigt for at normalisere stofskiftet i vævet og dermed medvirke til en hurtigere restitution af skadet og træt væv.

Helkropsmassage har mange fordele, som vil forbedre dit fysiske og mentale velbefindende. Her er nogle af de vigtigste fordele ved vores helkropsmassage:

1. Stressreduktion: Helkropsmassage er designet til at lindre stress og spændinger i kroppen.

2. Smertelindring: Hvis du lider af kroniske smerter eller muskelspændinger, kan helkropsmassage være en effektiv måde at lindre smerte på. 

3. Forbedret søvnkvalitet: En helkropsmassage kan hjælpe med at forbedre din søvnkvalitet. Ved at reducere stress og fremme afslapning kan massagen hjælpe dig med at falde i søvn hurtigere og forbedre.

Book en tid til en helkropsmassage i dag og oplev fordelene ved at forbedre dit fysiske og mentale velbefindende.

Jeg er RAB-godkendt behandler.

Zoneterapi

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsform, der i mange år har været praktiseret i store dele af verden.

Det skyldes først og fremmest behandlingens særlige evne til at bruge fødderne som spejl på hele menneskekroppen – denne metode har vist sig effektiv i behandling af en lang række gener og lidelser.

Zoneterapi kan bl.a. afhjælpe:

 • Allergi
 • Astma
 • Fordøjelsesproblemer
 • Gigtsmerter
 • Væskeophobninger
 • Fertilitetsproblemer
 • Hovedpine/migræne
 • Bihule- og mellemørebetændelse

I min klinik kan jeg også kombinere massage og zoneterapi til at behandle lidelserne. Jeg blev færdig med zoneterapi-uddannelsen på Massør skole -Fyn i oktober 2021.

Du kan få tilskud til zoneterapi-behandlinger. 

Jeg er RAB-godkendt behandler.