v/ Ana Paula Bertelsen

Massage i Slagelse

Ønsker du professionel massage i Slagelse der frigør spændinger? Så er du kommet til det rette sted. Fysiurgisk massage er en yderst effektiv måde at behandle muskulære lidelser i kroppen. 

Jeg kan med min massage i Slagelse afhjælpe dig med overbelastning af muskler og bindevæv, dvs. muskelhinder, sener og ledbånd. Book en tid i dag og se om ikke også jeg kan hjælpe dig. 

Uddannet massør

Effektiv massage i Slagelse

Ana’s Fysiurgisk Massage blev opstartet i januar 2020 og ligger lidt uden for Korsør, tæt på Slagelse. Her kan du få fysiurgisk massage, helkropsmassage, bindevævsmassage, gravid massage og zoneterapi. 

Jeg er selv uddannet fra Tengbjerg Massørskole i 2019, som fysiurgisk massør. Jeg er sidenhen også blevet uddannet zoneterapeut. Derudover har jeg også uddannet mig i bindevævs- og gravid massage hos Massør Skolen Fyn. 

Jeg er RAB-godkendt behandler.

Ønsker du at blive fri for muskelspændinger? Mærk forskellen med en massage i Slagelse!

Besøg Ana’s Fysiurgiske Massageklinik, hvor professionel fysiurgisk massage i Slagelse hjælper dig. Ana’s er stedet for dig, der søger lindring af muskelspændinger. 

Hos Ana’s er jeg specialiseret i at tackle spændinger og fremme en sund kropsholdning. Jeg står klar til at imødekomme dine behov. Uanset om du kæmper med konkrete smerter eller simpelthen ønsker at forkæle din krop, kan jeg tilbyde en skræddersyet løsning. Målet er at skabe en afslappende og lindrende oplevelse for dig. Med mange års erfaring inden for massageterapi, anvender jeg de mest effektive teknikker for at sikre dig den optimale behandling og det bedste resultat.

Book din massage i Slagelse her og mærk forskellen efter en professionel fysiurgisk massage i Slagelse.

Uddannet massør

Erfaren massør Slagelse

Uddannet massør

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en behandlingsform, der sigter mod at mindske fysiske ubehag, spændinger og kropslige ubalancer.

Fysiurgisk massage går i dybden med muskler og bindevæv, og bruges ofte til at bearbejde muskelsmerter, stressrelaterede symptomer og til generelt at vedligeholde kroppens sundhed og fleksibilitet.

Fysiurgisk massage er især noget der bruges flittigt af sportsudøvere og personer, der lider af vedvarende smerter eller har oplevet skader. Det er en særdeles effektiv måde at forebygge muskelspændinger på og bevare en stærk muskulatur, særligt for dem, der udfører fysisk anstrengende arbejde eller træner meget.

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk resultat – Professionelle massøser – Luksuriøs oplevelse

Jeg har fået min første massage hos Ana, selvom det gjorde mega nas, var det det hele værd. Jeg vidste hvad jeg gik ind til, da jeg ikk har fået massage i laaaang tid. Ana var imødekommende, sød og meget venlig og super god til massage. Jeg vil klart anbefale hende. Jeg har allerede bestilt min næste tid.

– Mona LA

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg vil gerne sige en stor TAK til Ana !
Jeg er glad for jeg fandt en vidunderlig massør med professionel erfaring og god anatomisk viden. Ana kender og elsker sit job godt!
Hun er smilende, positiv og arbejder i harmoni med patienten. Først og fremmest fik jeg meget bedre med mine tre år gamle skuldersmerter pga. kronisk artrose. Bevægelsesområdet steg. Dagssmerter er væk. Derudover er min krop opstrammet og ser meget bedre ud.
Kan godt anbefales!👍👍👍👍👍

– Tatjana Rogozinska

Tjek vores fine anmeldelser

Anmeldelser

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, hvor der bruges forskellige massageteknikker til at gennemarbejde kroppens muskler, sener, led, bindevæv m.m.

Helkropsmassage

En helkropsmassage udgør en fysiurgisk massage på hele din krop – fra top til tå. Massagen giver øget vævspermeabilitet, og man bliver dejlig træt og oplever en afslappethed efterfølgende.

Zoneterapi

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsform, som bruger fødderne som spejl på hele menneskekroppen – en metode, som har vist sig effektiv i behandling af en lang række gener og lidelser.

Leje af håndklæde

Hvis du har glemt to lagner eller håndklæder, har du mulighed for at leje dem hos mig.

Massage til dit behov

Du kan vælge mellem en kort behandling på 30 minutter eller en hel behandling på 60 minutter.

Uddannet fysiurgisk massør

Jeg er uddannet fysiurgisk massør i 2019 og blev uddannet inden for zoneterapi i oktober 2021.

Fordele ved vores fysiurgisk massage i Slagelse er:

  • Afslapning: Massage bidrager til at mindske stress og spændinger i kroppen. Det kan derfor giver dig en dybere afspænding og øget velvære.
  • Smertelindring: Massage kan afhjælpe muskelspændinger, hvilket kan reducere kropslige smerter og generel ubehag i kroppen.
  • Forbedret kropsholdning: En fysiurgisk massage kan være effektiv til at løsne op for dine spændinger og dermed forbedre din kropsholdning.
  • Øget blodgennemstrømning: Massage kan fremme blodgennemstrømningen og derved bidrage til bedre helbred og en generelt forbedret følelse af velvære.
  • Øget bevægelighed: Massage kan øge din bevægelighed og fleksibilitet, hvis du har udfordringer med stive muskler og led. 
  • Generel velvære: En session med fysiurgisk massage i Slagelse, kan give dig en overordnet forbedret, følelse af velvære. 

Book din tid til massage i Slagelse allerede nu.

Uddannet massør

Hvorfor vælge fysiurgisk massage i Slagelse?