v/ Ana Paula Bertelsen

Om mig

Ana Paula Bertelsen

Uddannet massør

Ana’s Fysiurgisk Massage er opstartet i januar 2020 og ligger lidt uden for Korsør, hvor jeg tilbyder en masse forskellige behandlinger. Herunder fysiurgisk massage, helkropsmassage, gravid massage, bindevævsmassage og zoneterapi. 

Jeg er uddannet fysiurgisk massør fra Tengbjerg Massørskole i 2019, og er færdiguddannet zoneterapeut. Jeg er desuden uddannet gravid- og bindevævsmassør fra Massør skole Fyn.

Ana's Fysiurgisk Massage

I min klinik tilbyder jeg alt inden for fysiurgisk massage og zoneterapi i Korsør.

Professionel fysiurgisk massage er i langt de fleste tilfælde en yderst effektiv måde at behandle forskellige muskulære lidelser i bevægeapparatet.

Som massør hjælper jeg bl.a. personer med overbelastning i muskler og bindevæv (sener, muskelhinder og ledbånd), som f.eks. er forårsaget af pludselige traumer, statisk, ensformigt arbejde foran en computer, forkerte/tunge løft, idrætsskader og lignende. Massagen giver øget vævspermeabilitet (gennemtrængelighed) og medvirker til en hurtigere restitution af skadet og træt væv.

Jeg kombinerer også gerne fysiurgisk massage og zoneterapi, som flettet sammen giver gode resultater. På den måde kan jeg mærke hvor i kroppen, der er ubalance, og vejlede til, hvordan du får det bedre med dig selv. 

Jeg er RAB-godkendt behandler.